Gå direkt till innehåll
NSR AB
Sök

Vår service och extra tjänster

Ibland uppstår det extra avfall. Här har vi sammanställt de tjänster och den service vi erbjuder för att du ska kunna ta hand om ditt avfall på rätt sätt.

Mat- och restavfall

Om du får mycket mat- och restavfall i samband med jul kan du beställa en extra tömning. Det kostar 150 kr per kärl och vi kommer och tömmer inom tre arbetsdagar från bekräftad bokning. Om du har mycket restavfall, som till exempel blöjor, kan du lägga till ett kompletteringskärl i ditt villaabonnemang. Mer information om priser och storlekar hittar du här, under respektive kommun.

Tidningar och förpackningar

Om du får extra mycket tidningar och förpackningar kan du lämna dem på en återvinningsstation, de sköts och drivs av Förpacknings- och tidningsinsamlingen AB (FTIAB). Din närmaste återvinningsstation hittar du här. På Helsingborgs återvinningscentral har vi även satt upp extra containrar för förpackningar utanför bommarna (vid Återbruket). Om du bor i Bjuv, Båstad, Helsingborg, Åstorp eller Ängelholm kan du också lägga till ett extra kärl 2 i ditt villaabonnemang. Det kostar 830 kr/år och töms var fjärde vecka.

Grovavfall

Du som har ett villaabonnemang i Bjuv, Båstad, Helsingborg, Åstorp eller Ängelholm kan beställa hämtning av grovavfall sex gånger/år. Vi hämtar fem kollin per tillfälle. Tjänsten ingår i ditt abonnemang och är alltså kostnadsfri.

Boka extra tömning

Är ditt kärl fullt och det är länge till din nästa tömning? Då kan du som privatperson beställa en extra tömning.

Återvinningsstationer

Privata hushåll kan lämna förpackningar och tidningar på obemannade återvinningsstationer, även kallade ÅVS.

Ändra i ditt abonnemang

Här kan du  göra ändringar i ditt abonnemang, som till exempel lägga till eller ändra storlek på dina kärl eller lägga till ett trädgårdskärl.

Kontakta oss

Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40
E-post: kundservice@nsr.se

Kundservice öppettider

Måndag-onsdag 08.15-16.15
Torsdag 08.15-15.00
Fredag 08.15-16.15
Lunchstängt 12.00-12.30

E-tjänster

Samtliga e-tjänster och blanketter
Anmäl dig till våra digitala utskick

Postadress

NSR AB
251 89 Helsingborg

Besöksadress

Hjortshögsvägen 1
254 64 Helsingborg
Hitta till oss

Organisationsnummer

556217-4580

Snabblänkar