Anmäl dig till våra digitala utskick

 

Anmäl dig till våra digitala utskick

Våra utskick innehåller viktig driftinformation som ändrade tömningsdagar och nya regler. Vi skriver även om hur du ändrar i ditt abonnemang och tipsar om hur du kan minska dina kostnader.

Kundblad till villahushåll

Kundbladet kommer ut en gång i kvartalet tillsammans med din faktura. När du anmäler dig till vårt digitala kundblad får du bladet direkt till din e-postadress, du får dessutom ett extra kundblad i december med information om ändrade tömningsdagar vid jul och nyår. Kundbladet riktar sig till dig som har ett eget abonnemang hos oss.

Nyhetsbrev till flerfamiljsfastigheter och verksamheter

Nyhetsbrevet till flerfamiljsfastigheter, verksamheter och BRF:er kommer ut digitalt två gånger per år. Det händer att vi skickar ut extra nyhetsbrev, om det till exempel sker stora förändringar i din avfallshantering. Nyhetsbrevet riktar sig till dig som ansvarar för fastighetens soprum.

Anmälan till kundblad/nyhetsbrev

För att vi ska kunna skicka mejl till dig behöver du godkänna att vi sparar dina uppgifter.
Du måste bekräfta att du inte är en robot.

I det här formuläret samlar vi in personuppgifter om dig för att vi ska kunna skicka vårt nyhetsbrev till dig. Uppgifterna kommer inte att hanteras för något annat syfte. Du kan avsluta din prenumeration när du vill genom att klicka på länken som finns längst ner i varje nyhetsbrev.

Vi använder Mailchimp som marknadsföringsplattform. Genom att klicka på knappen ”Skicka” bekräftar du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretesspolicy på deras hemsida.

Du hittar information om hur NSR behandlar personuppgifter på nsr.se/gdpr