Anmäl dig till våra digitala utskick

Anmäl dig till våra digitala utskick

Våra utskick innehåller viktig driftinformation som ändrade tömningsdagar och nya regler. Vi guidar dig också i källsortering och tipsar om hur du kan minska ditt avfall och dina kostnader.

Nyhetsbrev till villahushåll

Vårt digitala nyhetsbrev kommer ut 4-5 gånger per år. När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev får du informationen direkt till din e-postadress. Nyhetsbrevet riktar sig främst till villa- och fritidsboende med ett abonnemang hos oss.

OBS! Om du redan får vårt digitala nyhetsbrev behöver du inte anmäla dig igen.

Lämna gärna din privata e-postadress, inte din jobbmejl, annars försvinner din prenumeration om du byter arbete. Vill du ändra din e-postadress – kontakta kundservice@nsr.se. Är ni flera i hushållet som vill ha informationen kan ni göra var sin anmälan.

Nyhetsbrev till flerfamiljsfastigheter och verksamheter

Nyhetsbrevet till flerfamiljsfastigheter, verksamheter och BRF:er kommer ut digitalt två gånger per år. Det händer att vi skickar ut extra nyhetsbrev, om det till exempel sker stora förändringar i din avfallshantering. Nyhetsbrevet riktar sig till dig som ansvarar för fastighetens soprum.

Formulär för anmälan till nyhetsbrev

För att vi ska kunna skicka mejl till dig behöver du godkänna att vi sparar dina uppgifter.
Du måste bekräfta att du inte är en robot.

I det här formuläret samlar vi in personuppgifter om dig för att vi ska kunna skicka vårt nyhetsbrev till dig. Uppgifterna kommer inte att hanteras för något annat syfte. Du kan avsluta din prenumeration när du vill genom att klicka på länken som finns längst ner i varje nyhetsbrev.

Vi använder Mailchimp som marknadsföringsplattform. Genom att klicka på knappen ”Skicka” bekräftar du att din information kommer att överföras till Mailchimp för behandling. Läs mer om Mailchimps sekretesspolicy på deras hemsida.

Du hittar information om hur NSR behandlar personuppgifter på nsr.se/gdpr