Gå direkt till innehåll
NSR AB
Sök

Våra fakturor har nytt utseende

Från den 1 april har våra fakturor ett nytt utseende. Bland annat kommer fakturaspecifikationen direkt på första sidan och fakturanummer och OCR är inte längre samma nummer.

Det är inga stora skillnader i utseendet, vi använder ett annat typsnitt och fakturan ser lite mer komprimerad ut eftersom vi flyttat upp specifikationen. Förhoppningsvis är det lättare att få en överblick med allt på samma sida. Vi har fortfarande samma bankgiro och plusgiro.

Nytt sätt att räkna ut månadskostnaden

En annan förändring är att vi nu räknar ut kostnaden per månad på ett annat sätt. Tidigare räknades beloppet ut per dag i fakturaperioden. Vilket innebar att du till exempel betalade mindre i februari än i januari. Nu fördelas årskostnaden jämnt över året, oavsett hur många dagar varje fakturaperiod innehåller.

Samma förändring gäller för trädgårdskärl, men precis som tidigare fördelas kostnaden för trädgårdskärl inte över hela året utan över perioden vi tömmer kärlet (vecka 9-48).

Du kan alltid se din faktura på mina sidor

Om du är osäker på om din faktura stämmer kan du alltid kontrollera den genom att logga in på mina sidor och jämföra. Om du har pappersfaktura kan du även kontrollera utseendet genom att klicka upp exemplen i länkarna här under.

Har du frågor om din faktura kan du kolla vår sida för frågor och svar om din faktura. Om din fundering inte finns med är du välkommen att kontakta vår kundservice.

Nytt utseende pappersfaktura (pdf)

Gammalt utseende pappersfaktura (pdf)

Har du frågor om din faktura?

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna kring våra fakturor, exempelvis hur du ändrar fakturaadress eller skaffar e-faktura.

Mina sidor

På Mina sidor kan du logga in för att se uppgifter om ditt abonnemang, vilka kärltyper du har, hur ofta du har tömning, om/när ditt kärl blivit tömt samt dina fakturor.

Kontakta oss

Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40
E-post: kundservice@nsr.se

Kundservice öppettider

Måndag-onsdag 08.15-16.15
Torsdag 08.15-15.00
Fredag 08.15-16.15
Lunchstängt 12.00-12.30

E-tjänster

Samtliga e-tjänster och blanketter
Anmäl dig till våra digitala utskick

Postadress

NSR AB
251 89 Helsingborg

Besöksadress

Hjortshögsvägen 1
254 64 Helsingborg
Hitta till oss

Organisationsnummer

556217-4580

Snabblänkar