Mina sidor

Mina sidor

På Mina sidor kan du logga in för att se uppgifter om ditt abonnemang, vilka kärltyper du har, hur ofta du har tömning, om/när ditt kärl blivit tömt samt dina fakturor.

Privatpersoner i Båstad, Bjuv, Helsingborg, Åstorp och Ängelholm kan även beställa hämtning av mjukplast eller grovavfall under rubriken ”E-tjänster” på Mina sidor.

Vi rekommenderar att du i första hand loggar in med bank-id. Tänk på att bara den som står på abonnemanget kan logga in med bank-id.

För dig utan bank-id

Privatpersoner som inte har ett bank-id kan skapa en inloggning med hjälp av sitt kundnummer. Det gör du genom att klicka på på länken ”Klicka här för att skapa en inloggning” längst ner på inloggningssidan. Du kommer då att få ett mejl till den e-post adress som du har registrerat hos oss där du uppges att välja ett lösenord. När du har valt lösenord loggar du fortsättningsvis in genom att klicka på ”Kundnummer” på inloggningssidan.

Tänk på att du måste ha en aktiv e-postadress registrerad hos oss för att kunna skapa en inloggning med kundnummer.  Kontakta vår kundservice om du vet med dig att du inte har registrerat en e-postadress hos oss eller om du får upp ett felmeddelande.

Även utländska kunder som saknar svenskt personnummer kan skapa en inloggning med kundnummer.

Vi rekommenderar att du använder Chrome eller Safari som webbläsare.

Till Mina sidor