Gå direkt till innehåll
NSR AB
Sök

Nu märker vi sopkärl i Bjuv och Åstorp

Med start i maj månad taggar och märker vi sopkärl hos villor i Bjuv och Åstorp. Om dina kärl inte är placerade vid tomtgränsen kommer vi att utföra arbetet inne på tomten.

Vi taggar våra kärl för att effektivisera och förbättra vår service. Kärl som har fått taggar kommer automatiskt att registreras som tömda så fort de lyfts upp av sopbilen. Det sparar tid för chauffören som då inte behöver markera varje tömt kärl för hand. Informationen går sen direkt till vår kundservice.

Vi kommer även att sätta en streckkod på sidan av kärlet där det står kundens adress. Det ska säkerställa att sopkärlet alltid kommer att hamna på rätt plats. Det blir också lättare för de kunder som ställer fram sina kärl till en gemensam samlingsplats att få med sig rätt kärl hem efter tömning.

Om dina kärl inte är placerade vid tomtgränsen kommer vi utföra arbetet inne på tomten. Om dina kärl står inne i till exempel garage eller förråd ber vi dig att ställa ut dem tills vi har taggat och märkt dem.

Vi har redan utfört ett motsvarande arbete för alla verksamheter och flerfamiljsfastigheter i Bjuv och Åstorp.

Vi kommer att påbörja arbetet i Bjuv, för att därefter fortsätta med villor i Åstorp. Arbetet med att märka upp sopkärlen beräknas att pågå under 3-4 månader. Ohlssons, som tömmer sopkärl i Bjuv och Åstorp, planerar att börja att läsa av taggarna på kärlen automatiskt den 30 oktober 2023.

När töms mitt kärl?

Här  hittar du tömningskalender,  förändrade tömningsdagar,  sms-påminnelse och felsökningshjälp.

Kontakta oss

Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40
E-post: kundservice@nsr.se

Kundservice öppettider

Måndag-onsdag 08.15-16.15
Torsdag 08.15-15.00
Fredag 08.15-16.15
Lunchstängt 12.00-12.30

E-tjänster

Samtliga e-tjänster och blanketter
Anmäl dig till våra digitala utskick

Postadress

NSR AB
251 89 Helsingborg

Besöksadress

Hjortshögsvägen 1
254 64 Helsingborg
Hitta till oss

Organisationsnummer

556217-4580

Snabblänkar