Gå direkt till innehåll
NSR AB
Sök

Extra tömning i Bjuv och Åstorp den 10-11 juni

I helgen tömmer vi en extra gång hos en del villor i Bjuv och Åstorp och nästa vecka börjar nya tömningsdagar gälla. Vi har skickat ut information om detta, men tyvärr har vissa kunder inte fått brevet än.

Nästan alla villahushåll i Bjuvs och Åstorps kommun får nya tömningsdagar från och med vecka 24. Den 10 och 11 juni kör vår entreprenör Ohlssons en extra tömningsrunda hos de kunder som annars skulle få för långt mellan tömningarna. Extratömningen gäller inte trädgårdskärl.

Vi ber om ursäkt!

Vi har skickat ett brev till dig med information om dina nya tömningsdagar och när du får en extra tömning. Har du Kivra får du brevet till din digitala brevlåda, annars med posten. Brevet går till den som står på abonnemanget.

Tyvärr har vår leverantör av utskick haft it-driftsstörningar, vilket innebär att brevet som skulle skickats i förra veckan inte gått iväg förrän nu. Därför kommer du som inte har Kivra först att få brevet med posten i början på vecka 24. Vi ber om ursäkt för förseningen!

Kolla med dina grannar

Det är inte alla kunder vi tömmer extra hos nu i helgen, det beror på när din nästa ordinarie tömningsdag är. Det är också några kunder som har ny tömningsdag för kärl 1 och/eller kärl 2 redan nu på måndag eller tisdag. Om du ännu inte fått brevet med information från NSR kan du prova att fråga en granne som har Kivra. Och du som har fått brevet i Kivra – kolla gärna så att dina grannar också tagit del av informationen.

Om du missat din extratömning eller din nya tömningsdag på grund av förseningen och har behov av att få tömt – kontakta oss på kundservice@nsr.se.

Här kan du läsa mer

Läs mer om Nya tömningsdagar i Bjuv och Åstorp.

OBS! Dina nya tömningsdagar syns ännu inte i vår tömningskalender, utan kommer först att finnas i systemet i början på vecka 24.

Kontakta oss

Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40
E-post: kundservice@nsr.se

Kundservice öppettider

Måndag-onsdag 08.15-16.15
Torsdag 08.15-15.00
Fredag 08.15-16.15
Lunchstängt 12.00-12.30

E-tjänster

Samtliga e-tjänster och blanketter
Anmäl dig till våra digitala utskick

Postadress

NSR AB
251 89 Helsingborg

Besöksadress

Hjortshögsvägen 1
254 64 Helsingborg
Hitta till oss

Organisationsnummer

556217-4580

Snabblänkar