Mina sidor

Mina sidor

På Mina sidor kan du logga in för att se uppgifter om ditt abonnemang, vilka kärltyper du har, hur ofta du har tömning samt fakturor.

Privatpersoner i Båstad, Bjuv, Helsingborg, Åstorp och Ängelholm kan även beställa hämtning av mjukplast eller grovavfall under rubriken ”E-tjänster” på Mina sidor. När du beställer en hämtning skickas en bekräftelse till dig via e-post med datumet för upphämtningen. Om du inte skulle få bekräftelse-mejlet kan du även se datumet för hämtningen under fliken ”Kalender” när du är inloggad på Mina sidor.

Logga in med bank-id

Det är enbart den som står på abonnemanget kan logga in med bank-id.

Logga in utan bank-id

Företagare och privatpersoner utan bank-id kan skapa en inloggning med hjälp av sitt kundnummer. Det gör du genom att klicka på länken ”Klicka här för att skapa en inloggning” längst ner på inloggningssidan. Du kommer då att få ett mejl till den e-postadress som du har registrerat hos oss där du uppges att välja ett lösenord. När du en gång har valt lösenord loggar du fortsättningsvis in genom att klicka på ”Kundnummer” på inloggningssidan.

Tänk på att du måste ha en aktiv e-postadress registrerad hos oss för att kunna skapa en inloggning med hjälp av kundnummer. Kontakta vår kundservice om du är osäker på om du har registrerat en e-postadress hos oss eller om du får upp ett felmeddelande.

Även utländska kunder som saknar svenskt personnummer kan skapa en inloggning med kundnummer.

Vi rekommenderar att du använder Chrome eller Safari som webbläsare.

Till Mina sidor