Boka en avfallsrådgivare

Boka en avfallsrådgivare

Våra experter guidar dig kostnadsfritt i frågor kring avfallsminimering, återbruk, avfallssortering, planering och förbättring av avfallsutrymme, fettavskiljare och mycket mer.

Fastighetsägare

Avfallsrådgivaren kan hjälpa dig som fastighetsägare att dimensionera ditt utrymme för avfallsbehållare. Om du har ett välanpassat abonnemang kan det bli både bättre för miljön och för din plånbok. Du kanske även vill ha hjälp med tips gällande din fettavskiljare.

Avfallsrådgivaren kan även ge dig råd om hur du kan utveckla ditt miljörum för att skapa en tryggare plats för dina boende och bättre arbetsmiljö för fastighetsskötare och avfallshämtare.

Vi har även gott om information, tips och broschyrer till dig och dina boende. Våra avfallsrådgivare samarbetar mer än gärna för att hjälpa er att få en så optimal avfallshantering som möjligt!

Fastighetsskötare

Har du problem med överfulla kärl? Eller kanske vill du uppdatera miljörummet med nya skyltar och dekaler? Boka en avfallsrådgivare så kan  ni gemensamt titta på förbättringspotentialen i ditt miljörum.

Byggherrar och arkitekter

Ska du bygga ett miljörum, installera en fettavskiljare eller installera en station med underjordsbehållare? Det finns många olika aspekter att ta hänsyn till och en hel del olika regler som behöver följas för att avfallet ska kunna lämnas och hämtas på bästa sätt. En avfallsrådgivare kan hjälpa dig redan i planeringsskedet genom att ta fram ett dimensioneringsunderlag, samt ge råd i placering och utformning av miljörum/avfallsstation.

Krögare och restauranger

Vi erbjuder råd och stöd för krögare som vill minska på matsvinnet, öka återvinningen och på så sätt samtidigt minska på kostnaderna. Våra avfallrådgivare hjälper er att komma igång.

Boka via vårt formulär

Kontakta kundservice för att boka en tid eller fyll i formuläret nedan.

Formulär för att boka in en avfallsrådgivare

Kundnumret hittar du på din faktura
Du måste bekräfta att du inte är en robot.

I våra formulär samlar vi in de uppgifter du angivit för att kunna leverera våra tjänster och hantera felanmälningar och kundsupport. Behandlingen av uppgifterna sker i enlighet med gällande lagstiftning. Läs mer om hur NSR hanterar personuppgifter på www.nsr.se/om-den-har-webbplatsen/gdpr.