Försening i soptömning – Ängelholms kommun

Läs mer
Gå direkt till innehåll
NSR AB
Sök

Boka en avfallsrådgivare

Våra experter guidar dig kostnadsfritt i frågor kring avfallsminimering, återbruk, avfallssortering, planering och förbättring av avfallsutrymme, fettavskiljare och mycket mer.

Fastighetsägare

Avfallsrådgivaren kan hjälpa dig som fastighetsägare att dimensionera ditt utrymme för avfallsbehållare. Om du har ett välanpassat abonnemang kan det bli både bättre för miljön och för din plånbok. Du kanske även vill ha hjälp med tips gällande din fettavskiljare.

Avfallsrådgivaren kan även ge dig råd om hur du kan utveckla ditt miljörum för att skapa en tryggare plats för dina boende och bättre arbetsmiljö för fastighetsskötare och avfallshämtare.

Vi har även gott om information, tips och broschyrer till dig och dina boende. Våra avfallsrådgivare samarbetar mer än gärna för att hjälpa er att få en så optimal avfallshantering som möjligt!

Fastighetsskötare

Har du problem med överfulla kärl? Eller kanske vill du uppdatera miljörummet med nya skyltar och dekaler? Boka en avfallsrådgivare så kan  ni gemensamt titta på förbättringspotentialen i ditt miljörum.

Byggherrar och arkitekter

Ska du bygga ett miljörum, installera en fettavskiljare eller installera en station med underjordsbehållare? Det finns många olika aspekter att ta hänsyn till och en hel del olika regler som behöver följas för att avfallet ska kunna lämnas och hämtas på bästa sätt. En avfallsrådgivare kan hjälpa dig redan i planeringsskedet genom att ta fram ett dimensioneringsunderlag, samt ge råd i placering och utformning av miljörum/avfallsstation.

Krögare och restauranger

Vi erbjuder råd och stöd för krögare som vill minska på matsvinnet, öka återvinningen och på så sätt samtidigt minska på kostnaderna. Våra avfallrådgivare hjälper er att komma igång.

Boka via vårt formulär

Kontakta kundservice för att boka en tid eller fyll i formuläret nedan.

Formulär för att boka in en avfallsrådgivare

Kundnumret hittar du på din faktura

I våra formulär samlar vi in de uppgifter du angivit för att kunna leverera våra tjänster och hantera felanmälningar och kundsupport. Behandlingen av uppgifterna sker i enlighet med gällande lagstiftning. Läs mer om hur NSR hanterar personuppgifter på www.nsr.se/om-den-har-webbplatsen/gdpr.

Minska avfallet i flerfamiljsfastigheter

Här får du tips på vad bostadsbolag eller bostadsrättsföreningar kan göra för att förebygga avfall och minska kostnaderna för avfallshanteringen.

Skapa ett fungerande miljörum

Här hittar du tips för hur du som fastighetsägare kan skapa ett trivsamt och fungerande miljörum eller soprum.

Planera ditt avfallsutrymme

Innan du planerar och bygger ett avfallsutrymme finns det några saker som du som fastighetsägare, byggare eller arkitekt behöver tänka på.

Kontakta oss

Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40
E-post: kundservice@nsr.se

Kundservice öppettider

Måndag-onsdag 08.15-16.15
Torsdag 08.15-15.00
Fredag 08.15-16.15
Lunchstängt 12.00-12.30

E-tjänster

Samtliga e-tjänster och blanketter
Anmäl dig till våra digitala utskick

Postadress

NSR AB
251 89 Helsingborg

Besöksadress

Hjortshögsvägen 1
254 64 Helsingborg
Hitta till oss

Organisationsnummer

556217-4580

Snabblänkar