Gå direkt till innehåll
NSR AB
Sök

Inför ditt besök på Höganäs ÅVC

Vi hjälper dig att planera ditt besök! Här får du reda på hur du checkar in, tips på bra besökstider, hur du skaffar ÅVC-kort mm.

Översiktskarta: det här kan du lämna

Här hittar du en översiktskarta över återvinningscentralen i Höganäs med information om var du kan slänga olika typer av avfall.

Undvik köer till återvinningen

Här ser du vilka tider vi har få besökare och  när det är mycket folk och riskerar att bli kö. Tiderna är baserade på ett årsgenomsnitt och kan ibland vara lite annorlunda.

Lämna sportutrustning

Lämna sportutrustning på återvinningscentralen och ge barn och unga chansen att prova på nya idrotter. Hör Tobias från Höganäs ÅVC berätta mer.

Skaffa ÅVC-kort

Privatpersoner som saknar körkort, har ett fritidshus med avfallsabonnemang utan att vara folkbokförd i våra ägarkommuner, har skyddad identitet eller ska hjälpa ett dödsbo/närstående kan ansöka om ett ÅVC-kort.

Tolv kostnadsfria besök per år

Du som är privatperson och folkbokförd i någon av våra ägarkommuner har tolv kostnadsfria besök per år. Företagare betalar en avgift.

Sök i sorteringsguiden

Söker du information om hur du ska slänga ett visst typ av avfall? I så fall kan du prova att söka efter det i sorteringsguiden.

Töm säcken

Sedan 1 januari 2020 tar vi inte emot säckar med blandat avfall. Innehållet ska sorteras så att mer avfall går till återbruk och återvinning istället för att eldas upp.

Jordförsäljning

Passa på att köpa jord när du besöker oss. Du kan köpa våra olika jordsorter direkt på plats eller få leverans hem till din tomt.

Du vet väl om att…

Privatpersoner behöver inte checka in på återvinningscentralen om de bara ska lämna förpackningar, tidningar, panta eller köpa jord. Tryck bara på knappen vid bommen så öppnar personalen. Då behöver du inte använda ett av dina tolv kostnadsfria besök.

Kontakta oss

Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40
E-post: kundservice@nsr.se

Kundservice öppettider

Måndag-onsdag 08.15-16.15
Torsdag 08.15-15.00
Fredag 08.15-16.15
Lunchstängt 12.00-12.30

E-tjänster

Samtliga e-tjänster och blanketter
Anmäl dig till våra digitala utskick

Postadress

NSR AB
251 89 Helsingborg

Besöksadress

Hjortshögsvägen 1
254 64 Helsingborg
Hitta till oss

Organisationsnummer

556217-4580

Snabblänkar