Gå direkt till innehåll
NSR AB
Sök

Så sorterar du i Båstads kommun

Här hittar du information om den service vi erbjuder dig som bor i Båstads kommun och tips om hur du sorterar för en hållbar framtid.

MÅNA – Mobil Återvinning Nära Användaren

MÅNA är vår rullande återvinningstjänst för dig som bor på Bjäre. Här hittar du information om tider, platser och vad du kan lämna.

Lämna ditt trädgårdsavfall

Under sommarhalvåret kan du kan lämna trädgårdsavfall till våra sopbilar i Båstads kommun. Tider och platser för 2024 finns här.

Återvinningscentral Båstad stängd

Återvinningscentralen i Båstads kommun är stängd sedan den 30 mars 2019. Här kan du läsa mer om varför den stängde och få svar på andra frågor.

Fyrfackskärl

Fyrfackskärl  är ett smart och billigt sätt för dig att bli av med ditt restavfall, matavfall, förpackningar och tidningar. Här får du reda på mer.

Miljöbod i Båstad

Nu finns det återigen en miljöbod i Båstad kommun. Den står i Grevie, vid Bjäre kvarn. Där kan du lämna farligt avfall och elektronikavfall från privata hushåll.

Skaffa eget trädgårdskärl

Du vet väl om att du kan abonnera på ett eget trädgårdskärl? Här hittar du mer information och beställer.

Samlaren

Småelektronik, små ljuskällor och batterier kan du lämna i insamlingsskåpet Samlaren på Bjäre kvarn i Grevie, Ica Nära i Förslöv och på Willys i Hemmeslöv.

Loppis och second hand

Ibland kan det vara smidigare att lämna in prylar till loppis eller second hand istället för att åka till en återvinningscentral. Här får du tips på vart du kan vända dig.

Hämtning av grovavfall

Om du har grovavfall som du inte själv har möjlighet att lämna på återvinningscentralen kan vi hämta det hos dig. Boka hämtning här.

Återvinningscentraler

Om du bor eller äger en fastighet i Båstads kommun får du använda någon av NSR:s fem återvinningscentraler. Du hittar dem här.

Återvinningsstationer

Som privatperson kan du också lämna förpackningar och tidningar på någon av de återvinningsstationer som finns på flera ställen i Båstad.

Kontakta oss

Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40
E-post: kundservice@nsr.se

Kundservice öppettider

Måndag-onsdag 08.15-16.15
Torsdag 08.15-15.00
Fredag 08.15-16.15
Lunchstängt 12.00-12.30

E-tjänster

Samtliga e-tjänster och blanketter
Anmäl dig till våra digitala utskick

Postadress

NSR AB
251 89 Helsingborg

Besöksadress

Hjortshögsvägen 1
254 64 Helsingborg
Hitta till oss

Organisationsnummer

556217-4580

Snabblänkar