Gå direkt till innehåll
NSR AB
Sök

Det här kan du lämna på Åstorps ÅVC

Här får du reda på vad du kan lämna, vad du kan lämna i begränsad mängd, vad vi inte kan ta emot och annat du behöver tänka på.

Översiktskarta Åstorps ÅVC

Här hittar du en översikt över återvinningscentralen i Åstorp och var du kan slänga olika sorters avfall.

Det här kan vi inte ta emot

Vissa saker kan vi inte ta emot på återvinningscentralen som bilskrot, lantplast, latrin/gråvatten från husvagnar, medicin, vårdavfall, restavfall, vapen och fyrverkerier.

Det här tar vi emot i begränsad mängd

Vissa saker kan du lämna men i begränsad mängd och ibland bara på vissa återvinningscentraler. Det gäller exempelvis däck, asbest, asfalt, farligt avfall, schakt och tryckbehållare.

Återbygget

Skänk ditt överblivna men användbara byggspill till Återbygget. Du som har behov av byggmaterial får gärna ta bland det som finns i boden.

Farligt avfall

Vi tar emot farligt avfall från både privatpersoner och företag på återvinningscentralen men det finns särskilda regler som du måste tänka på.

Töm säcken

Sedan 1 januari 2020 tar vi inte emot säckar med blandat avfall. Innehållet ska sorteras så att mer avfall går till återbruk och återvinning istället för att eldas upp.

Säkerhet och ordningsregler

Vi värnar om din och vår säkerhet, men också om ordning och reda. Innan du besöker oss ber vi dig läsa igenom våra  säkerhetsregler.

Sök i sorteringsguiden

Söker du information om hur du ska slänga ett visst typ av avfall? I så fall kan du prova att söka efter det i sorteringsguiden.

Du vet väl om att…

Privatpersoner behöver inte checka in på återvinningscentralen om de bara ska lämna förpackningar, tidningar, panta eller köpa jord. Tryck bara på knappen vid bommen så öppnar personalen. Då behöver du inte använda ett av dina tolv kostnadsfria besök.

Kontakta oss

Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40
E-post: kundservice@nsr.se

Kundservice öppettider

Måndag-onsdag 08.15-16.15
Torsdag 08.15-15.00
Fredag 08.15-16.15
Lunchstängt 12.00-12.30

E-tjänster

Samtliga e-tjänster och blanketter
Anmäl dig till våra digitala utskick

Postadress

NSR AB
251 89 Helsingborg

Besöksadress

Hjortshögsvägen 1
254 64 Helsingborg
Hitta till oss

Organisationsnummer

556217-4580

Snabblänkar