Vanliga frågor och svar test med app

Vanliga frågor och svar test med app

Här får du svar på det mesta som du behöver veta om beställning med appen Togenesis.

Du kan beställa hämtning av grovavfall, stor elektronikavfall, kläder och textilier och återbruk.

QR-koden används för att säkerställa att vi hämtar rätt saker hos rätt kund. Din QR-kod är helt unik och när chauffören hämtar hos dig scannar hen QR-koden och får då bekräftat att hen är på rätt adress.

Under testet kommer vi att skicka ut fem QR-koder till dig med brev.

I appen står det att man även kan skriva ut QR-koder via Totems( QR-skrivare). För tillfället finns inga sådana i Helsingborg.

En Totem är en QR-skrivare. Just nu finns inga Totems i Helsingborg men i framtiden planerar Togenesis att placera ut Totems på strategiska platser så att man enkelt kan skriva ut sina QR-koder när man själv vill och behöver.

Återbruk är sådant som fortfarande kan användas av någon annan. Sådant som du lämnar till återbruk tas om hand om NSR:s samarbetspartners Activa i Åstorp eller Emmaus Fredriksdal.

Du kan givetvis lämna dina saker direkt till en loppis eller någon annan som vill ha det. Det viktiga för oss är att vi tillsamman förlänger livet på så många saker som möjligt istället för att slänga det. Läs mer på vår sida om återbruk.

Den bästa sopan är den som aldrig uppstår.

I ditt kom-igång-brev har vi skickat med en genomskinlig plastpåse för att samla kläder och textilier i. Plastpåsen har vi skickat med för att underlätta för dig som testhushåll att lämna din textilier under testet.

Plastpåsen är genomskinlig av arbetsmiljöskäl. Med en genomskinlig plastpåse kan chauffören som hämtar enkelt se att det är rätt saker som ligger i påsen och att inget skadligt lagts i påsen.

Du får poäng i appen för att uppmuntra till återvinning och återbruk.

Poängen kan du lösa in i Togenesis poängbutik. Under testet har du möjlighet att lösa in dina poäng mot jordsäckar på NSR:s återvinningscentral i Helsingborg.

Nej det kostar inget extra att använda appen för dig som är med och testar.

I kategorien textilier hämta vi hela och trasiga kläder och textilier. Vi hämtas inte sådant som är smutsigt eller blött. Du kan även lägga skor i påsen för textilier.

Du får göra max 6 beställningar under testet. Varje beställning består av max 5 kollin.

När testet är slut meddelar vi dig som registrerat dig i appen att den inte längre går att använda. Därefter ska vi utvärdera testet och ta beslut på hur vi går vidare med det vi lärt oss under testet.

Under testet behövde vi ett väl avgränsat område med inte för många hushåll och därför valdes Mariastaden i Helsingborg.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window