Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Vikarierande kundserviceassistenter

NSR AB ägs av de sex nordvästskånska kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm. I företaget finns drygt 130 engagerade medarbetare som skapar miljönytta. Målet med verksamheten är att vara med och skapa ett långsiktigt och kretsloppsbaserat samhälle och trygga en god arbetsmiljö. NSR arbetar för avfallsminimering och med att ta hand om avfall och återvinningsmaterial på bästa sätt med hänsyn till miljö, arbetsmiljö, teknik och ekonomi.

NSR strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Arbetsbeskrivning

Som vikarierande kundserviceassistent arbetar du tillsammans med övrig personal på enheten med att ge en förstklassig service till medarbetare, kunder och entreprenörer som kontaktar oss med sina frågor, synpunkter, beställningar och önskemål.

I tjänsten som kundserviceassistent har du kundkontakt via telefon och mail. Du har också kontakt med entreprenörer och transportledare. I arbetet ingår även administration av kunduppgifter. Du arbetar i våra verksamhetssystem BFUS och FetchPlanner, vilka kräver att du har datorvana och lätt för att lära

Arbetsuppgifter:

  • Ta emot och hantera ärenden från kunder via mail och telefon.
  • Administrativt arbete i affärssystemet.
  • I övrigt förekommande arbetsuppgifter inom företaget samt av chef delegerade uppgifter.

Vi ser gärna att du:

  • Är student i början av din högre utbildning, och därför har intresse samt möjlighet att vara återkommande vikarie vid arbetstoppar och skollov.
  • Har god datorvana.
  • Har goda kunskaper i svenska språket både vad det gäller tal och skrift.
  • Kan kommunicera på engelska.

Personlig förmåga:

För att lyckas i rollen som kundserviceassistent krävs att du har en hög social förmåga och känsla för god service. Du ingår i ett team av kundserviceassistenter med likadana arbetsuppgifter. Därför behöver du vara hjälpsam, ansvarstagande, flexibel, driva dig själv och ha god förmåga till samarbete samt ett bra sinne för ordning.

Eftersom arbetet ibland håller ett högt tempo behöver du klara av att hantera och prioritera flera arbetsuppgifter under press utan att det går ut över ditt bemötande eller kvaliteten på ditt arbete.

Vi söker upp till tre återkommande vikarier. Tjänsterna avser heltid under sommarsemesterperioden, fram till 31 augusti. Vi är flexibla med startdatum men ser gärna att du har möjlighet att börja din upplärning så snart som möjligt, senast under maj månad.

Anställning:

Anställningsform: Vikariat
Placeringsort: Helsingborg
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

Frågor:

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kontaktar du enhetschef Pernilla Ringström på telefon 042-400 13 89 eller via mail pernilla.ringstrom@nsr.se. Unionens representant Lena Norell når du på 042-400 13 30 eller via mail lena.norell@nsr.se.

Ansökan:

Sänd din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 10 mars via mail till personal- och arbetsmiljösamordnare Kristina Olofsson, kristina.olofsson@nsr.se.

Vi tillämpar löpande urval.

NSR

Mer om NSR

Här kan du läsa mer om NSR och  bland annat vad vi arbetar med.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of nsr.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close
Kontakt

Kontaktportal
Privat | Företag

Telefonnummer
Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40

Organisationsnummer: 556217-4580
Om webbplatsen