Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

NSR söker sommarvikarier med C-kort och YKB i Helsingborg, Höganäs och Båstad

NSR AB ägs av de sex nordvästskånska kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm. I företaget finns drygt 135 engagerade medarbetare som skapar miljönytta. Målet med verksamheten är att vara med och skapa ett långsiktigt och kretsloppsbaserat samhälle och trygga en god arbetsmiljö. NSR arbetar för avfallsminimering och med att ta hand om avfall och återvinningsmaterial på bästa sätt med hänsyn till miljö, arbetsmiljö, teknik och ekonomi.

NSR strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Arbetsuppgifter

Som miljöarbetare hämtar och transporterar du hushållsavfall och har mycket kontakt med våra kunder. Därför krävs det att du har lätt att kommunicera och har servicekänsla.

Arbetstiden varierar och innebär både skift och 8-timmarspass. Anställningen är en visstidsanställning under juni-augusti, med möjlighet till förlängning. Det är fördel om du hittar i kommunen du söker i,  Helsingborg, Höganäs eller Båstad.

Ansökan

Kom och fyll i en ansökan hos oss på Makadamgatan 8, Helsingborg. Om du har frågor angående tjänsten kan du ringa 042 – 400 13 70.

NSR:s huvudkontor

Om NSR

Läs mer om NSR och vad vi jobbar med.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of nsr.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close
Kontakt

Kontaktportal
Privat | Företag

Telefon
Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40

Hitta till oss

Organisationsnummer
556217-4580