NSR söker HR-chef

NSR söker HR-chef

NSR söker en hr-chef som vill ta ett helhetsansvar för att driva och utveckla bolagets övergripande hr-arbete framåt och säkerställa att vi är en attraktiv arbetsgivare.  Som hr-chef är du strategiskt och operativt ansvarig för hr-processerna på NSR. Rollen ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till vd.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en roll som sträcker sig över hela hr-området såsom arbetsrätt, arbetsmiljö, ledar- och medarbetarutveckling, kompetensförsörjning, jämställdhet och mångfald.

Du säkerställer att arbetsrättsliga lagar och avtal efterlevs inom företaget och är vid behov kontaktperson gentemot berörda myndigheter.

Du är ett konsultativt stöd till våra chefer i hr-frågor och är en aktiv del i rekryterings- och rehabiliteringsprocesserna.

Du driver och koordinerar företagets systematiska arbetsmiljöarbete. Du sammanställer och följer upp arbetsskade- och tillbudsrapportering samt deltar vid kartläggning, utredning och uppföljning av arbetsmiljörisker.

Du leder samverkans- och förankringsarbetet med våra fackliga organisationer.

I rollen ligger också att administrera och utveckla företagets personalhandbok, utveckla och följa upp policys och riktlinjer inom personal- och arbetsmiljö samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom avdelningen.

Som hr-chef har du även personalansvar för vår löneadministratör.

Kvalifikationer

  • Universitets- eller högskoleutbildning inom hr-området eller likvärdigt
  • Erfarenhet av kvalificerat hr-arbete
  • Goda kunskaper i arbetsrättsliga frågor
  •  Praktisk erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete
  • B-körkort

För att lyckas i rollen har du ett stort engagemang som drivs av att utveckla människor och organisation. För dig är delaktighet en förutsättning för att skapa en god arbetsmiljö och nå uppställda mål.

Som person är du förtroendeskapande och lyhörd i mötet med människor. Du har en tydlig kommunikationsstil och kan självständigt planera, driva och ta ansvar för ditt arbete.

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Tjänstgöringsgraden är 100%.
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Placeringen är på NSR:s huvudkontor i Helsingborg.

Frågor

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kontaktar du interim HR-chef Maria Höjer på telefon 042-400 13 21 eller maria.hojer@nsr.se
Unionens representant Lennart Jensen når du via mail, lennart.jensen@nsr.se
Akademikernas representant Lotta Levis-Jonsson når du via mail, lotta.lewis-jonsson@nsr.se

Ansökan

Skicka din ansökan med cv och personligt brev senast 2 oktober 2020 via mail till hr@nsr.se Ange ”Ansökan hr-chef” i ämnesraden.

Samtal från rekryterare undanbedes.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window