Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Jobba hos oss

NSR är ett kommunalt bolag som samlar in, tar hand om och hittar avsättning för avfall. I samarbete med privata företag vill vi skapa en cirkulär ekonomi och ett miljöföretag i världsklass.

Vi är cirka 150 anställda placerade på åtta platser i nordvästra Skåne – från återvinningscentraler till återvinningsanläggning, åkeri och huvudkontor.

Här hittar du mer information om hur det är att jobba på NSR, våra lediga tjänster och vilka fördelar det finns med att jobba hos oss.

Student?

Är du student och ska skriva examensarbete?  Eller söker du kortare uppdrag för att testa dina kunskaper i praktiken? Vi har ett samarbetsavtal med Miljöbron Skåne som förmedlar kontakt mellan uppdragsgivare och studenter. Kontakta vår personal- och arbetsmiljösamordnare.

Fördelarna med oss

Avfallsrådgivare Johanna

Jobba hos NSR

Att jobba hos NSR innebär att du är med om att skapa en bättre miljö och framtid  - för alla. Läs mer om fördelarna med att jobba hos oss!

Lediga jobb

NSR:s huvudkontor

Våra lediga tjänster

Kika in och se ifall vi har några lediga tjänster  som kan passa dig.

Medarbetare berättar

Avfallsstrateg Tina

Möt våra medarbetare

Hur är det att jobba på NSR? Möt några av våra medarbetare och  ta del av hur deras arbetsvardag kan se ut.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of nsr.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close
Kontakt

Kontaktportal
Privat | Företag

Telefon
Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40

Hitta till oss

Organisationsnummer
556217-4580