Mässa för fastighetsägare och BRF

Onsdag den 27 september är fastighetsägare och BRF:er välkomna till oss på NSR för information och inspiration kring avfallshanteringen i flerbostadshus. Anmäl dig redan idag!

På mässan möter du våra avfallsexperter och får ta del av nyheter, tips och goda exempel om avfall och återvinning. Vi erbjuder ett kortare föredrag med matnyttig information samt olika stationer där vi visar det senaste och vad vi kan göra för dig som fastighetsägare.

Du får bland annat veta mer om:

  • Nytt lagkrav på fastighetsnära förpackningsinsamling. Vad innebär det för mig som fastighetsägare och för mina hyresgäster?
  • Nytt lagkrav på sortering av matavfall. Vad innebär det för mig och mina hyresgäster?
  • Smart avfallsrådgivning. Hur kan NSR hjälpa mig att optimera avfallshanteringen, öka återvinningen och spara pengar?
  • Kommunikation och information till boende. Vilket stöd och material kan NSR erbjuda för att förbättra källsorteringen och återvinningen i min fastighet?

Det här är mässan du inte vill missa!

När, var, hur?

Onsdag den 27 september arrangerar vi AVFALL & ÅTERVINNING på NSR:s huvudkontor på Hjortshögsvägen 1 i Helsingborg (Filborna). Vi erbjuder tre pass: 9.30-11.30, 13.30-15.30 eller 17.30-19.30. Vi bjuder på fika från 9.00, 13.00 respektive 17.00. Arrangemanget är kostnadsfritt.

Mässan vänder sig till representanter för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och samfälligheter i NSR:s ägarkommuner. Ta gärna med fastighetsförvaltare och/eller fastighetsskötare. Vi har 100 platser per pass så först till kvarn… Välkommen!

Anmäl dig till mässan här.