Det här händer på RecoLab och Pixla Studio

Det här händer på RecoLab och Pixla Studio

RecoLabs showroom En skitviktig invigning och ett TED Talk om oändligt liv för resurser och vår planet. Det är några av de aktiviteter som NSR kör under H22.

På RecoLab ­– där NSR, NSVA och Öresundskraft återvinner matavfall och avloppsvatten från Oceanhamnen – händer det spännanande grejer under H22:

En skitviktig invigning

Torsdag den 16 juni invigs RecoLab med temat ”En skitviktig invigning”. Den unika anläggningen togs i drift 2021, men på grund av pandemin sker invigningen först nu. På scen medverkar bland andra kommunstyrelsens ordförande Peter Danielsson, astronaut Christer Fuglesang och moderator Johan Wester. Invigningen är för inbjudna gäster, men under dagen erbjuds även guidade besök för allmänheten.

Guidad tur på RecoLab

Under H22 erbjuds dagliga guidningar på RecoLab, både på svenska och engelska. Ett guidat besök tar cirka 45 minuter.

TED Talk med Ulf Molén*

I Pixla Studio, Oceangatan 2, kommer vår vd Ulf Molén stå på scen torsdagen den 30 juni. Ulf kommer att berätta om dagens och morgondagens utmaningar och lösningar för att nå visionen om ett oändligt liv för resurser och vår planet.

* TED Talk är en kortare föreläsning, med personlig touch, om ett ämne inom Teknik, Underhållning och Design (TED) och som hålls av en expert inom det aktuella området.