Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Hämtning av förpackningar och tidningar vid din verksamhet

Har du en mindre verksamhet kan vi erbjuda hämtning av förpackningar och tidningar i kärl vid din fastighet. Enkelt och bra för miljön.

Att ha hämtning av förpackningar och tidningar vid fastigheten underlättar sorteringen och kan minska kostnaderna för din avfallshantering. Verksamheter som vi kan erbjuda hämtning av förpackningar och tidningar hos är bland annat förskolor, restauranger, skolor, kontor och många fler.

För dig med en liten verksamhet finns fyrfackskärl

Har du en liten verksamhet med mest kontorsverksamhet i Bjuvs, Båstad, Helsingborgs, Åstorps eller Ängelholms kommun har du möjlighet välja att ha två fyrfackskärl för sortering av restavfall, matavfall, pappersförpackningar, färgade glasförpackningar, hårdplastförpackningar, tidningar, metallförpackningar och ofärgade glasförpackningar.

Hämtning av mjukplastförpackningar ingår inte i fyrfackskärlen för verksamheter. I Bjuv, Helsingborg och Åstorp kan vi erbjuda mjukplasthämtning som ett separat abonnemang.

Läs mer om fyrfackskärl.

För dig med en medelstor verksamhet finns återvinningskärl

Har du en medelstor verksamhet i Bjuv, Helsingborg och Åstorps kommun kan vi erbjuda separata återvinningskärl för alla förpackningar och tidningar.  Du väljer själv vilka fraktioner du vill sortera i. Du kan även anlita valfri privat entreprenör för att hämta dina förpackningar och tidningar. Jämför gärna priser mellan flera olika entreprenörer.

För dig med en större verksamhet – anlita privat entreprenör

Har du en större verksamhet där det uppstår mycket förpackningar och tidningar rekommenderar vi dig att kontakta privata företag som erbjuder hämtning av förpackningar och tidningar. Var noga med att kontrollera att de har tillstånd för att transportera avfall.

Vad kostar det?

Du som har verksamhet i Bjuv, Helsingborg eller Åstorps kommun kan anlita NSR för att hämta förpackningar och tidningar i återvinningskärl. Du hittar alla priser i avfallstaxan för respektive kommun.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of nsr.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close
Kontakt
Snabblänkar

Kontaktportal
Privat | Företag

Telefon
Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40

Hitta till oss

Organisationsnummer
556217-4580