Gå direkt till innehåll
NSR AB
Sök

Anslut till sms-respons

Sms-respons är en tjänst för dig som förvaltar eller äger en flerfamiljsfastighet eller verksamhetslokal och vill ha bättre koll på din avfallshantering.

Vad är sms-respons?

Det är en gratis tjänst från NSR som ger dig direkt återkoppling via sms om vi inte kan tömma dina avfallskärl. Det kan till exempel bero på att kärlen är blockerade, överfulla eller att avfallet är felsorterat. Sms:et skickas direkt från insamlingsbilen till din mobiltelefon med information om var tömningen inte kunnat utföras och varför. På så sätt kan du snabbare åtgärda problemet och beställa till exempel en extra tömning.

Varför ska jag använda sms-respons?

Med sms-respons kan vi snabbare ge dig information om ditt miljörum och statusen på det. I bästa fall är du i närområdet när du får sms:et och kan då åtgärda problemet medan sopbilen är kvar. Det gör att vi tillsammans kan skapa en bättre boendemiljö för dina kunder och öka kundnöjdheten. Samtidigt blir det en bättre arbetsmiljö för dig och dina kollegor.

Anslut dig till sms-respons

Du ansluter dig genom att fylla i och skicka in vårt formulär.

Formulär för anslutning till sms-respons

Ange det mobilnummer som ska få meddelandet.

Adress till miljörum

I våra formulär samlar vi in de uppgifter du angivit för att kunna leverera våra tjänster och hantera felanmälningar och kundsupport. Behandlingen av uppgifterna sker i enlighet med gällande lagstiftning. Läs mer om hur NSR hanterar personuppgifter på nsr.se/gdpr

Kontakta oss

Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40
E-post: kundservice@nsr.se

Kundservice öppettider

Måndag-onsdag 08.15-16.15
Torsdag 08.15-15.00
Fredag 08.15-16.15
Lunchstängt 12.00-12.30

E-tjänster

Samtliga e-tjänster och blanketter
Anmäl dig till våra digitala utskick

Postadress

NSR AB
251 89 Helsingborg

Besöksadress

Hjortshögsvägen 1
254 64 Helsingborg
Hitta till oss

Organisationsnummer

556217-4580

Snabblänkar