Anslut till sms-respons

Anslut till sms-respons

Sms-respons är en tjänst för dig som förvaltar eller äger en flerfamiljsfastighet eller verksamhetslokal och vill ha bättre koll på din avfallshantering.

Vad är sms-respons?

Det är en gratis tjänst från NSR som ger dig direkt återkoppling via sms om vi inte kan tömma dina avfallskärl. Det kan till exempel bero på att kärlen är blockerade, överfulla eller att avfallet är felsorterat. Sms:et skickas direkt från insamlingsbilen till din mobiltelefon med information om var tömningen inte kunnat utföras och varför. På så sätt kan du snabbare åtgärda problemet och beställa till exempel en extra tömning.

Varför ska jag använda sms-respons?

Med sms-respons kan vi snabbare ge dig information om ditt miljörum och statusen på det. I bästa fall är du i närområdet när du får sms:et och kan då åtgärda problemet medan sopbilen är kvar. Det gör att vi tillsammans kan skapa en bättre boendemiljö för dina kunder och öka kundnöjdheten. Samtidigt blir det en bättre arbetsmiljö för dig och dina kollegor.

Anslut dig till sms-respons

Du ansluter dig genom att fylla i och skicka in vårt formulär:

Formulär för anslutning till sms-respons

Du måste bekräfta att du inte är en robot.

I våra formulär samlar vi in de uppgifter du angivit för att kunna leverera våra tjänster och hantera felanmälningar och kundsupport. Behandlingen av uppgifterna sker i enlighet med gällande lagstiftning. Läs mer om hur NSR hanterar personuppgifter på www.nsr.se/om-den-har-webbplatsen/gdpr.