Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Tips för ett fungerande miljörum

För att få ett fungerande miljörum har vi några generella råd och tips. Det finns mycket du som fastighetsägare kan göra för att få ett trivsamt och fungerande miljörum eller soprum men vi har här samlat de vi tycker är viktigast.

Märk upp kärlen tydligt

Det är viktigt att alla kärlen är tydligt uppmärkta både med klisterdekaler och skyltar ovanför kärlen.

Vi har i vårt sortiment:

  • Klisterdekaler till kärlen med text och bild
  • Miljörumsskyltar att placera på väggar med text och bild

Klisterdekaler och skyltar kan beställas via vår kundservice.

Placera matavfallspåsar synligt

Du som fastighetsägare ska se till att dina hyresgäster och boende har tillgång till matavfallspåsar. Placera matavfallspåsar synligt och tydligt i miljörummet. Beställ nya matavfallpåsar i god tid vid behov.

Erbjud hämtning av småelektronik

För att undvika att farligt avfall som batterier, ljuskällor och småelektronik sorteras fel rekommenderar vi att ni har ett abonnemang för småelektronik. Vårt elektronikpaket gör det enkel för dina boende att sortera rätt.

Miljöhus

Planera ditt avfallsutrymme

Ska du bygga ett nytt miljörum? Innan du planerar och bygger ett avfallsutrymme är det viktigt att tänka på några saker. Här finns information som kan vara nyttig för fastighetsägare, byggare och arkitekter.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of nsr.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close
Kontakt

Kontaktportal
Privat | Företag

Telefon
Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40

Hitta till oss

Organisationsnummer
556217-4580