Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Ändrade tömningsdagar i midsommarveckan

PUBLICERAD: 2020-06-10
I midsommarveckan (v 25) tömmer vi dina kärl en dag tidigare än vanligt. Har du till exempel ordinarie tömning måndag den 15 juni så får du tömt söndag den 14 juni istället. Se schema  här till höger. 

Ändrade tömningsdagar gäller allt avfall från villahushåll, flerfamiljshus och verksamheter. Det är ditt ansvar som kund att ta reda på om du har ändrade tömningsdagar i samband med helgdagar. Vi har informerat om förändringen i vårt kundblad till villahushåll, på vår webbplats och facebook samt genom annons i Lokaltidningen.

Du hittar alla dina tömningsdagar genom att skriva in din gatuadress i sökrutan i vår tömningskalender. Anmäl dig till vår gratistjänst sms-påminnelse så får du ett sms kvällen innan tömning, även vid förändrade tömningsdagar. Sms-påminnelse finns ännu inte i Höganäs kommun.

Samtliga våra återvinningscentraler har stängt midsommarafton och midsommardagen. Även kundservice håller stängt midsommarafton . 

Här hittar du öppettiderna på din återvinningscentral.

Bor du i ett testområde med bestäm-själv-tömning i Helsingborg? Ingen tömning midsommarafton den 19 juni. Vi tömmer efter 1-2 arbetsdagar (vardagar). Ber du om tömning onsdag den 17 juni kan du få tömt torsdag den 18 juni eller måndag den 22 juni.

Glad midsommar!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of nsr.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close
Kontakt

Kontaktportal
Privat | Företag

Telefon
Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40

Hitta till oss

Organisationsnummer
556217-4580