Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Frågor på din senaste faktura?

PUBLICERAD: 2020-05-13
Har du fått en pappersfaktura trots att du brukar få e-faktura? Eller ser din pappersfaktura annorlunda ut på girokodraden? I maj har vi haft tekniska problem som påverkat våra fakturautskick.

Problemen har främst inneburit att en del kunder som brukar få e-faktura har fått pappersfaktura istället. Om du har fått en pappersfaktura från oss kan du använda den för att betala din räkning. Vi har åtgärdat felet och nästa gång kommer du att få e-faktura som vanligt.

Det andra exemplet berör dig som har pappersfaktura. På dessa fakturor har girokodraden flyttats till höger. Det berör bara dig som betalar manuellt genom att skicka in inbetalningsavin.

Om du redan gjort din betalning behöver du inte höra av dig till oss, vi kommer att hantera din inbetalning ändå.

Om du ännu inte betalat och upptäcker att du har en avi där nedersta raden är flyttad åt höger, hör av dig till oss så skapar vi en ny faktura.

Vi ber om ursäkt för besväret och tackar för din förståelse!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of nsr.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close
Kontakt

Kontaktportal
Privat | Företag

Telefon
Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40

Hitta till oss

Organisationsnummer
556217-4580