Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Viktig information om coronaviruset

PUBLICERAD: 2020-04-08
Covid 19 och din avfallshantering
Här har vi samlat information som har med coronaviruset att göra och hur det kan påverka din avfallshantering samt vad du ska tänka på både hemma och på återvinningscentralen.

Vi kan inte ta emot stora möbler på Återbruket

PUBLICERAD: 2020-04-09

På grund av coronakrisen ser våra samarbetspartners en kraftigt minskad försäljning av återbruksmöbler. Därför kan vi för tillfället inte ta emot stora, tunga möbler på Återbruket.

Läs mer

Vi tömmer som vanligt i påsk

PUBLICERAD: 2020-04-03

Det är inga förändrade tömningsdagar över påsk. Sopbilen kör enligt ordinarie tömningsschema den 10 och 13 april.

Läs mer

Tänk över ditt besök på återvinningscentralen

PUBLICERAD: 2020-04-02

Trycket på våra återvinningscentraler är högt. Med anledning av coronapandemin  släpper vi in ett begränsat antalet besökare och det  skapar långa köer.  Om du kan – vänta med att besöka oss.

Läs mer

Välkommen till återvinningscentralen – men tänk på detta!

PUBLICERAD: 2020-03-27

Du är välkommen till våra återvinningscentraler som vanligt, men med anledning av coronapandemin har vi tillfälligt infört vissa begränsningar och riktlinjer som vi ber dig följa.

Så här kan du hjälpa oss

Avfallshantering – en service att vara  rädd om

PUBLICERAD: 2020-03-20

Att avfall tas om hand regelbundet är ett oerhört viktigt uppdrag för att samhället ska fungera. När en smitta sprids i befolkningen är det viktigare än någonsin att avfallshanteringen fungerar och att sophämtare och driftpersonal förblir friska. Du kan hjälpa till genom att göra fem enkla saker.

Här får du reda på vad du kan göra

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of nsr.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close
Kontakt

Kontaktportal
Privat | Företag

Telefon
Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40

Hitta till oss

Organisationsnummer
556217-4580