Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Första dagen med bestäm-själv-tömning i Mariastaden

PUBLICERAD: 2020-01-13
Idag drar vi äntligen igång de första tömningar efter behov i och kring Mariastaden, Helsingborg. Cirka 650 hushåll får nu tömt on demand, det vill säga att de bestämmer själva när vi ska tömma deras fyrfackskärl.

I detta område kan hushållen från och med den 13 januari själv bestämma när de vill ha tömt.

I fredags fick nästan alla berörda hushåll en röd hängare på ett av sina avfallskärl som påminde om att nästa vecka är det dags att dra igång testet med tömning efter behov. I måndags natt när vi hämtade ut information om vilka som ville ha tömt fanns det cirka 200 kärl i området som begärt tömning. I aktuellt område får man nu endast tömt om man begärt tömning med hjälp av reglaget på kärlet.

Övriga testhushåll

Övriga testhushåll som fått information om att de ingår i testet med bestäm-själv-tömning hoppas vi kunna dra igång i februari månad. Alla berörda hushåll får information cirka en vecka innan det är dags att bestämma själv. Tills dess töms kärlen enligt fast schema.

Mer information om testet finnas att läsa på www.nsr.se/hbgtestar

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of nsr.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close
Kontakt

Kontaktportal
Privat | Företag

Telefon
Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40

Hitta till oss

Organisationsnummer
556217-4580