Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

VD Kim Olsson lämnar NSR AB

PUBLICERAD: 2019-12-20
Under våren 2020 kommer VD Kim Olsson att avsluta sin tjänst hos NSR AB. Han lämnar företaget efter bolagets årsstämma i mitten av april. En rekryteringsprocess för att hitta Kim Olssons efterträdare är påbörjad.

– Efter tolv händelserika år är tiden mogen att lämna stafettpinnen vidare. NSR som avfallsbolag är världsledande och pionjär inom flera områden i branschen. Jag är oerhört stolt över vad vi åstadkommit tillsammans med nordvästskåningarna. Nu fortsätter det viktiga arbetet med att ta hand om våra resurser, så att mänskligheten kan leva i balans med ett enda jordklot – inte leva som om man hade fyra, vilket de flesta gör idag, säger Kim Olsson.

Kim Olsson har varit VD för NSR sedan 2008.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of nsr.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close
Kontakt

Kontaktportal
Privat | Företag

Telefon
Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40

Hitta till oss

Organisationsnummer
556217-4580