Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Montering nästan klart – enbart enstaka kärl som saknar reglage

Nu är äntligen monteringen nästan klar och över 4700 kärl har nu fått reglage monterade på sina lock.

Några få kärl kvar

Av olika anledningar finns det cirka 200 kärl som i dagsläget saknar reglage. Är du ett testhushåll och du fortfarande inte fått reglage får du gärna höra av dig till vår kundservice så åker vi ut och monterar så snart vi kan.

När kan du börja beställa tömning?

Vi får en del frågor om när man kan börja använda sitt reglage för att beställa tömning. Vi kan tyvärr inte säga exakt när detta blir men det blir tidigast vecka 3. Du kommer att få brev hem i brevlådan cirka en vecka innan du kan börja bestämma själv när du vill ha tömning. Har vi e-post till dig kommer du även få information digitalt.  Vi kommer att köra igång olika områden vid olika tillfällen.

Vi kan redan nu se att det är många som är ute och testar sina reglage. Ni får gärna testa men tänkt på att dra tillbaka reglaget till viloläge direkt. Viloläge är när reglaget är längst till höger.

Vad kostar det?

Du kommer till en början betala en årlig fast taxa precis som idag.  Längre fram i testet kommer vi kanske att justera taxan men vi kommer givetvis att informera dig om detta i god tid.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of nsr.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close
Kontakt
Snabblänkar

Kontaktportal
Privat | Företag

Telefon
Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40

Hitta till oss

Organisationsnummer
556217-4580