Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Insamling av trädgårdsavfall i Båstads kommun

PUBLICERAD: 2019-06-04
Lördagen den 15 juni, söndagen den 28 juli samt söndagen den 25 augusti kommer våra bilar att finnas på nio olika platser i Båstads kommun för att samla in trädgårdsavfall. Tider och platser hittar du i tabellen.

Detta kan du lämna

Kvistar och grenar, max längd 1 meter. Löv, mossa, ogräs och gräsklipp. Om du har packat i säckar måste du tömma säckarna i bilen eftersom plast och papper förstör komposten. Kvistar och grenar får inte vara buntade med plastband eller ståltråd. Du som abonnerar på ett trädgårdskärl kan passa på att tömma ditt trädgårdskärl en extra gång i bilen.

Detta kan du inte lämna

Jord, stenar, grova stammar samt avfall som inte är trädgårdsavfall.

Kostar det något?

Nej, det kostar ingenting att lämna trädgårdsavfall vid dessa tillfällen.

Lämna större mängder till ÅVC

Trädgårdsavfall från fullastade släp eller pickups tar vi inte emot på uppsamlingsplatserna. Det kan du lämna på Ängelholms återvinningscentral som på kampanjdagen håller öppet som vanligt klockan 9.00-15.00. Om du lämnar trädgårdsavfall på återvinningscentralen så använder du ett av dina 12 besök. Du checkar in med ditt körkort eller ÅVC-kort precis som vanligt.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of nsr.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close
Kontakt

Kontaktportal
Privat | Företag

Telefon
Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40

Hitta till oss

Organisationsnummer
556217-4580