Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Minska mängden engångsmaterial

PUBLICERAD: 2019-06-03
Funderar du på att erbjuda  “take  away”  men  bekymras av den ökande användning av engångsprodukter?

Då finns lösningen att låta kunden ta med sin egen matlåda! Så här skriver Livsmedelsverket: Om konsumenten har med sig en eget kärl för att förvara mat i så är det upp till konsumenten att säkerställa att kärlet är lämpligt och ändamålsenligt (ev uppfyller kraven i lagstiftningen) för att förvara den mat som man fyller kärlet med. Det kan vara bra att ha en skylt i  restaurangen där detta framgår. Så himla fiffigt och bra, eller hur?! Säg till oss om ni vill ha hjälp med att ta fram en skylt.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of nsr.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close
Kontakt

Kontaktportal
Privat | Företag

Telefon
Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40

Hitta till oss

Organisationsnummer
556217-4580