Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Glöm inte att skotta och sanda

Vintern är här och det kan innebära snö och halka. Tänk på att det är viktigt att skotta och halkbekämpa fram till ditt sopkärl så att dina kärl kan tömmas och glöm inte att kolla så att avfallet inte frusit fast i kärlet.

När det är vinter och kallt är det extra viktigt att se till att gångbanan vid din fastighet och gångvägen in till kärlen är framkomlig och halkfri. Det är du som fastighetsägare som är ansvarig för att vägen fram till ditt avfallsutrymme eller avfallskärl röjs från snö och is.

Tänk på följande:

  • att du kan bli ansvarig om någon halkar och skadar sig utanför din fastighet. Skotta därför undan snö och sanda marken.
  • att avfallet kan frysa fast när det är minusgrader. Se till att avfallet ligger löst i kärlet på tömningsdagen annars kanske inte kärlet blir tömt ordentligt.

Har ditt kärl inte blivit tömt så gå gärna igenom vår hjälp för felsökning innan du kontaktar vår kundservice.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of nsr.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close