Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Fem filmer på temat hållbar konsumtion

Visste du att varje dag slutar mängder av prylar sina liv på återvinningscentralen eller i soptunnan helt i onödan? Det måste inte vara så! Vi har tagit fram fem filmer för att uppmärksamma dig på några vanliga konsumtionsmönster så att vi alla sedan kan hjälpas åt att konsumera smartare.

Filmerna kommer att komma ut efterhand under vecka 47 och de har olika teman baserat på steg ur konsumtionshierarkin:  #1 – Våga köp second hand, #2 – Reparera mera, #3 – Dela, låna, hyra, #4 – Gör om och #5 – Njut av det du har.

Vi uppmanar alla att inspireras av våra filmer och att våga utmana sig själv och sina konsumtionsvanor under denna veckan…och gärna ända fram till jul! Klarar du att inte köpa en enda ny pryl under en vecka? Lagar du dina jeans istället för att slänga dem? Och när du behöver en juicepress eller en borrmaskin, köper du en eller lånar en? Dela gärna med dig av dina tips och hur du konsumerar smartare under hashtagen #längeleveprylen.

Du kan se filmerna här nedan och på www.langeleveprylen.se, där du också får tips på hur du kan konsumera smartare!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of nsr.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close
Kontakt

Kontaktportal
Privat | Företag

Telefonnummer
Växel: 042-400 13 00
Kundservice: 042-400 13 40

Organisationsnummer: 556217-4580
Om webbplatsen