Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Länge Leve Prylen – kampanj på våra återvinningscentraler

På våra återvinningscentraler i Helsingborg och Ängelholm kör vi nu en kampanj under namnet Länge Leve Prylen för att få flera att lämna användbara möbler, prylar och textilier till våra Återbruk.

På olika sätt försöker vi nu inspirera och engagera dig som besöker våra återvinningscentraler till att tänka en gång extra innan du låter fullt användbara saker gå till återvinning istället för att återanvändas.

Besök gärna våra Återbruk som finns på våra återvinningscentraler och prata med personalen om vad som går att återanvända. Tillsammans kan vi göra en insats för miljön. För att uppmärksamma vikten av att slänga mindre så har vi återbruksaktiviteter den 15 oktober på återvinningscentralen i Ängelholm och den 22 oktober på återvinningscentralen i Helsingborg. Mer information kommer längre fram om dessa händelser.

Du kan även besöka vår webbsida www.langeleveprylen.se för mer information hur man förlänger livet på sina prylar och undviker att de slängs.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of nsr.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close