Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Välkommen till NSR:s nya webbplats

Hej och välkommen till ett verktyg som ska ge dig som kund hos NSR aktuell information och tjänster som ska underlätta din avfallshantering.

Vad är nytt?

Allt, förutom budskapet. Den största skillnaden du kommer märka av, förutom designen, är att vi markant har reducerat antalet sidor. Det är ett resultat av ett gediget arbete med att se över och skriva om all information från grunden. Målet är att det ska gå snabbare och lättare att hitta det du letar efter. Ett nytt menysystem som gör det tydligare vad som verkligen döljer sig bakom varje länk kommer också att underlätta.

Vi har även tagit fram en sökfunktion där du kan hitta sidinformation, sorteringsanvisningar men även, för dig som bor i villa, dina tömningsdagar. Nu behöver du inte längre logga in på mina sidor eller ringa oss för att ta reda på när ditt kärl töms. Du hittar det direkt på startsidan i den stora sökrutan, skriv bara in din adress, till exempel ”Storgatan 1 A”. Sorteringsguiden har blivit sökbar med mer information och möjligheten att se närmaste inlämningsplats.

Det är bara några av förbättringarna.

Vad händer nu?

Detta är bara första steget för att underlätta för både dig och oss. Vi fortsätter att utveckla och förbättra webbplatsen med nya funktioner som ska underlätta renhållningen i din vardag. Det ska bli ännu enklare och snabbare att beställa tömningar, ändra abonnemang och utföra ärenden som rör din renhållning. För oss kommer webbplatsen aldrig att bli klar utan endast bättre. För att vi ska bli bättre är det viktigt att vi får höra din synpunkt. Under de flesta sidor finns det en ”feedback-funktion”, klicka gärna på den om du anser att sidan du är inne har hjälpt dig eller inte.

Vi vill även tacka alla som gav oss feedback under vår förhandsvisning, den var ovärderlig och hjälpte oss att på ett snabbt sätt förbättra och justera sidor innan lansering.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of nsr.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close