A A

Jordprodukter från trädgårdsavfall

NSR:s jordprodukter är naturprodukter tillverkade av grenar, ris, löv och gräs från parker och trädgårdar i nordvästra Skåne. Du kan köpa dem på NSR:s återvinningsanläggningar och återvinningscentraler. Passa på att köpa hem jord när du besöker oss för att lämna ditt trädgårdsavfall.

 

Vårt sortiment

  • Kompostmull

  • Planteringsjord

  • Gräsmattejord

  • Toppdress

  • Barkflis

Alla produkter är baserade på återvunnet organiskt material som komposteras och kontrolleras. Grundprodukten heter kompostmull och ingår i alla våra blandningar utom barkflis.

 

Vi på NSR gillar grönska och natur, men vi är dessvärre inga trädgårdsexperter. Önskar ni tips och råd om plantering, och vilken jord som är bäst lämpad, är det bästa att söka upp kvalificerad information hos trädgårdsmästare eller söka på internet. 

 

NSR:s produkter säljs i lösvikt eller i storsäck och planteringsjord finns även i 25 l säck. Storsäcken levererar vi direkt hem till din dörr, för att se vilka veckor vi levererar storsäck klicka här. Lösviktsjord kan du hämta året om. Mer information om varje produkt finns att hitta via länkarna i vänsterkolumnen.

Kom ihåg att vi endast tar betalkort på våra återvinningscentraler!